Kvissel Tømrersjak & Øens Tømrersjak

Om os


Kvissel & Øens Tømrersjak

Kvissel Træemballage

Over 30 års håndværker erfaring!

Kvissel Tømrersjak


Kvissel Tømrersjak ApS blev grundlagt af tømrermester Leif Christensen i 1989. I dag består sjakket af 10-14 tømrersvende og 2-4 lærlinge. Alle vores ansatte er dygtige og kompetente håndværkere, og har været ansat hos os i flere år og værdsat af vores kunder.


Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres byggeprojekt små som store. Vælger I os som samarbejdspartner, garanterer vi høj håndværksmæssig kvalitet og et tæt samarbejde med nødvendig råd og vejledning gennem hele projekter. Vores faste samarbejdspartnere, så som arktiekt, murer, maler, elektriker, entreprenør og smed m.m. er alle håndværkere med stor erfaring og ekspertise.
Kvissel Træemballage


Vores afdeling på Knivholtvej 25 i Frederikshavn varetages af Jonas Christensen, som er søn af Dorte & Leif. Jonas er 27 år og har gennem de sidste 5 år oparbejdet et fantastisk samarbejde og god kontakt med vores faste kunder. Han har en bred viden indenfor fremstilling af træemballage og løsninger hertil, og sætter en ære i, at levere god kvalitet til tiden! Læs mere..
Øens Tømrersjak


Øens Tømrersjak ApS blev grundlagt i 2012 af tømrermester Leif Christensen. Leif er født på Læsø og er kommet på Øen gennem hele sin opvækst. I dag bor Leif og hans kone Dorte en stor del at året i Byrum hvor også Øens Tømrersjak ApS har værksted, med base på Gl. Kirkevej 4.


Øens Tømrersjak ApS har gennem årene bl.a. været med til at opføre Læsø Kur & Helse, Bødehusene i Østerby og Vesterø, Servicebygningen i Østerby, Terminalbygningen og husene i Lumskebugten i Vesterø. Vi har bygget en del nye sommerhuse og restaurering af både helårshuse, sommerhuse og erhvervsejendomme, samt tanghuse.


Vi har altid min. 2 tømrersvende og 1 arbejdsmand fast på Læsø og ved større projektet får vi assistance af Kvissel Tømrersjak ApS.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri, din sikkerhed for godt håndværk!

Både Kvissel og Øens Tømrersjak er Cembrit Mester!

Kvissel Tømrersjak & Øens Tømrersjak